موسسه پارسیان بهکلام

تدریس خصوصی آیلتس|تدریس خصوصی تافل|تدریس خصوصی مکالمه زبان انگلیسی

موسسه پارسیان بهکلام

تدریس خصوصی آیلتس|تدریس خصوصی تافل|تدریس خصوصی مکالمه زبان انگلیسی

موسسه بین المللی پارسیان به کلام با هدف ارائه خدمات متمایز در صنعت آموزش زبان در همه سطوح از پایه تا آزمون های بین المللی، همراه شما زبان آموزان خواهد بود.

بخش اسپیکینگ آیلتس

يكشنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۸، ۱۰:۰۳ ق.ظ

 

اسپیکینگ آیلتس

بخش اسپیکینگ آیلتس یکی از مهمترین بخشهای آزمون آیلتس است .

بخش اسپیکینگ که در واقع یک مصاحبه‌ی رودرو بین ممتحن و آزمون‌دهنده است، بین ۱۱ تا ۱۴ دقیقه طول می‌کشد. این مصاحبه ضبط نیز می‌شود. ۳ بخش کلی در این مصاحبه وجود دارد که هر کدام الگوی خاصی را دنبال می‌کند و به منظور سنجش توانایی گفتاری داوطلبان به روش‌های مختلف طراحی شده‌اند.

در کل، در نظر داشته باشید که هیچ گونه میان بر و تکنیک خاصی در موفقیت در اسپیکینگ آیلتس وجود ندارد و هرچه هست توانایی شما در ارتباط برقرار کردن است و هدف ما در مطالبی که در ادامه می آیند تقویت مهارت گفتاری شما اما در چهارچوب آیلتس می باشد. این درحالی است که گرفتن نمره ای مناسب بجز داشتن تسلط و مهارت در اسپیکینگ نیست.

در بخش اول، مصاحبه کننده/ممتحن خود را معرفی می‌کند و سپس اطلاعات شخصی آزمون‌دهنده را چک می‌کند و از  او سؤال‌های کلی در مورد موضوعات آشنایی چون خانواده، محل زندگی، کار، تحصیل، علایق و غیره می‌پرسد. این بخش بین ۴ تا ۵ دقیقه طول می‌کشد.

 

در بخش دوم، به آزمون‌دهنده یک موضوع که روی یک کارت نوشته شده است و یک دقیقه زمان برای آمادگی داده می‌شود و سپس از او خواسته می‌شود تا به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در مورد آن صحبت کند. در کنار موضوع نوشته شده، این که چه ابعادی و نکاتی باید در موقع صحبت کردن بیان شود نیز ذکر شده است. هم‌چنین به آزمون‌دهندگان یک مداد و یک تکه کاغذ نیز داده می‌شود تا در صورت نیاز در یک دقیقه زمان آمادگی نوت بردارند. بعد از اتمام ۲ دقیقه زمان، ممتحن، آزمون‌دهنده را متوقف می‌کند و یکی دو سؤال در مورد همان موضوع می‌پرسد. با احتساب زمان آمادگی، این بخش بین ۳ تا ۴ دقیقه طول می‌کشد.

 

و در نهایت بخش سوم نیز، در واقع ادامه‌ی بخش دوم است چرا که ممتحن سؤالات دیگری در رابطه با موضوع بخش دوم می‌پرسد مانند درخواست توضیح و ارائه‌ی دلیل و در واقع، این بخش یک نوع بحث در رابطه با موارد مطرح شده در بخش دوم است. بخش سوم نیز بین ۴ تا ۵ دقیقه طول می‌کشد.

 

 در اسپیکینگ معیارهای زیر در نظر گرفته می‌شوند:

Fluency and Coherence

  • سلیس و روان بودن و انسجام بین بخش‌های مختلف گفتار از مواردی است که در تصحیح به آن توجه می‌شود؛ این‌که تا چه حد داوطلب قادر به بیان نظرات خود در سرعتی معمول و بدون مکث زیاد است از اهمیت برخوردار است. هم‌چنین مرتبط کردن بخش‌های گفتاری با استفاده از کلمات ربط و غیره نیز نشان از انسجام گفتار است.

 

 

 

Lexical Resource

  • دامنه و تنوع لغات مورد استفاده در گفتار، دیگر معیار تصحیح اسپیکینگ است؛ برای مثال، این که افراد لغات را تا چه حد درست و با استفاده از کالوکیشن‌های مناسب به کار می‌برند و این که در صورتی که لغتی را بلد نیستند تا چه حد می‌توانند از موارد جایگزین استفاده کنند، مورد توجه قرار می گیرد.

Grammatical Range and Accuracy

  • ساختارهای گرامری صحیح و متنوع نیز از معیارهای تصحیح اسپیکینگ است. داوطلبان باید در کاربرد درست ساختارها دقت کافی را به عمل بیاورند.

 

Pronunciation

  • بخش آخر مربوط به تلفظ درست و واضح کلمات و به گونه‌ای است که در فهم گفتار خللی وارد نکند. باید توجه داشت منظور از تلفظ درست و واضح به هیچ وجه داشتن تلفظی مانند تلفظظ یک فرد انگلیسی زبان نیست. در واقع، معیار تلفظ قابل فهم بودن، روشن و واضح بودن و درست بودن آن است.

 

 

و در آخر چند نکته مهم :

 

  • برنامه دقیقی برای مطالعه خود داشته باشید.
  • ایرادات خود را بشناسید و آنها را رفع کنید.
  • از بخش های Listening  و Reading برای پاسخ به سوالات Speaking کمک بگیرید.
  • زمانبندی دقیق کنید.
  • از ساختار های گرامری متنوع و صحیح استفاده کنید.
  • پاسخ های طولانی تری را تمرین کنید.

 

 

 


 

  • گروه آموزشی بهکلام

اسپیکینگ آیلتس

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی